Make your own free website on Tripod.com


Qendra
Linke

 

Ne jemi perpjekur dhe vazhdojme te perpiqemi qe te vendosim ketu adresa te OJF-ve, Qendrave, Shoqata partnere apo me te cilat ne kemi bashkepunim qe operojne ne Shqiperi.

Ne qofte se deshironi qe te vendosni si link adresen e sitit tuaj ju lutem kontaktoni me webmasterin tone ne adresen ne fund te kesaj faqeje.

Partners Albania

Rr. Nikolla Tupe,
Ap.8, Tiranė;
Tel/Fax:
(355 4) 254881/3/2


e-mail:
partners@partnersalbania.org
www.partnersalbania.org

CARE Albania

www.care.org.al


CSDC ELbasan

Tel: 054 40315
 

[Faqja Kryesore] [Kush jemi ne?] [Shėrbime] [Informacione] [Linke]

Feel free to e-mail
webmaster for any questions, comments about this web-site
Copyright 2003. Qendra “Erikiana”