Make your own free website on Tripod.com
 

Qendra    Shėrbime


Ne kete faqe ne do te pasqyrojme sherbimet qe ne ofrojme si dhe projekte te ndryshme qe jemi duke zhvilluar ose projekt-propozime. 

Ndiqni linket ne te majte per disa nga projekte qe Qendra eshte gati per te nderrmarre. Per me shume informacion, konsultime, kontaktoni me ne nepermjet emailit qendraerikiana@yahoo.com

 

 

 

[Faqja Kryesore] [Kush jemi ne?] [Shėrbime] [Projekt 1] [Projekti 2] [Projekti 3] [Informacione] [Linke]

Feel free to e-mail webmaster for any questions, comments about this web-site
Copyright 2003. Qendra “Erikiana”