Make your own free website on Tripod.comQendra "Erikiana" Ballina
Adresa

             


    Falemnderit qe vizituat faqen tone.
    
Qendra e ka rezidencen e saj ne Elbasan ne adresen e meposhte:

 

 

 

Qendra “Erikiana”
Qendėr e Progresit dhe Zhvillimit Demokratik
Kinoklubi Metalurgu, Elbasan

Mobile: 0692118044

e-mail: qendraerikiana@yahoo.com

http:// erikiana.tripod.com

 

 

Faqja Kryesore] [Kush jemi ne?] [Adresa] [Shėrbime] [Informacione] [Linke]

Feel free to e-mail
webmaster for any questions, comments about this web-site
Copyright 2003. Qendra “Erikiana”